Indpakningstype Dumpling Machine

Dampmaskine af indpakningstype er velegnet til fødevareproducenter og hurtigfrosne dumplings. Det kan producere alle former for kødfyldning, kød og grøntsag blandet påfyldning, hele vegetabilske fyld og andre former for fyldning dumplings.
Chat nu

Produktdetaljer

Dumplingsmaskine af indpakningstype


Indpakning af indkapslingsmaskine af indpakningstype

Dampmaskine af indpakningstype er velegnet til fødevareproducenter og hurtigfrosne dumplings. Det kan producere alle former for kødfyldning, kød og grøntsag blandet påfyldning, hele vegetabilske fyld og andre former for fyldning dumplings.Indpakningstype Dumpling MachineProduktfunktioner

I henhold til formningskarakteristika for dumplings, kan dumplings produceres automatisk, når maskinen startes ved at vedtage princippet om dobbelt kontrol og to-vejs synkron kvantitativ fodring. Produktionshastigheden kan justeres ved numerisk kontrol, og ca. 8000 dumplings kan produceres i timen. Det er den mest succesrige dumplingsmaskine med høj produktionshastighed og håndlavet mønster. Mængden af ​​fyldning og tykkelsen af ​​dejen kan justeres når som helst.


1. Dumpling har god smag: formingsprincippet for dumplingsmaskinen vedtager arbejdsprincippet med at simulere tabletpresning og indpakning af håndlavede dumplings, som er forskellig fra formningsmetoden i den traditionelle dumpling machine' s wring dragon ekstrudering af dejen. På grund af lamineringsprincippet er vandindholdet i mel tæt på det for håndlavede dumplings. Derfor er dumplingshuden tynd, påfyldningen er stor og saftig, og smagen kan sammenlignes med den, der er lavet af håndlavede dumplings.

2. Dumplings godt udseende: på grund af friktionen mellem den traditionelle dumplingsmaskine og dejen i arbejdsprocessen, forårsager en stor mængde varme melgelatinisering. At fremstille dumplingsnudler sort og hårdt er den fatale mangel ved traditionelle mekanismedumplinger, så mekanismedumplinger gradvist trækker ud af markedet. Dumplingsmaskinen i vores fabrik har ikke ovenstående problemer. Formningsmekanismen til dumplingsmaskinen vedtager teknologien til udhulning på begge sider, og dumplingen har en tredobbelt på begge sider, som er mere tredimensionel.

3. Besparende arbejdskraft: dumplingsmaskinen er en slags håndlavet dumplingsmaskine, der kan spare halv arbejdskraft sammenlignet med håndlavede dumplings. I øjeblikket støder frosne virksomheder generelt på problemer med mangel på arbejdskraft og stigende arbejdsomkostninger. Brug af dæmpemaskine kan afhjælpe disse problemer. Samtidig kan det reducere efterspørgslen og afhængigheden af ​​hurtige frosne dumplingvirksomheder af dygtige dumplingarbejdere.

4. Meget brugt: på grund af ovennævnte egenskaber ved dumplingsmaskinen bruges den i vid udstrækning i forskellige anvendelsesmiljøer og er blevet et opdateret produkt af den originale dumplingsmaskine. I et lille forarbejdningsanlæg til dumpling kan det på grund af udstyrets lille størrelse og høje effektivitet betjenes med en række forskellige køleudstyr, hvilket er meget praktisk. I fastfood-industrien kan en eller to personer betjene det, fordi udstyret har en frekvensstyringsenhed. Generelt kan restaurantpakkesystemet imødekomme kundernes behov i et par timer, hvilket gør applikationen mere omfattende.


Indpakningstype Dumpling Machine Tekniske parametre

Model

80 model

180 model

220 model

Kapacitet

4800 stk / h

8000-12000stk / t

10000-18000stk / t

Spænding

220v

Strøm

1. 5 kw

2. 2 kw

2. 5 kw

Dumpling vægtområde

10-40g

Vægt

110 kg

170 kg

260 kg

Dimension

650 * 450 * 800 mm

1300 * 580 * 1200 mm

1750 * 800 * 1450 mm

dumpling

Hot Tags: indpakningstype dumpling machine, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide