Fried Rice Cooking Machine

Automatisk stegt ris madlavning maskine kan stege ris, nudler, tørret kødtråd, melonfrø, jordnødde, sesam, havre, koge svinebånd, grisefødder, ænder, okse knogler og så videre.
Stegt ris tilberedningsmaskine har høj effektivitet: En maskine er lig med 3-5 personer og kan arbejde i lang tid.
Stegt ris tilberedning maskine er let at betjene: Knap hastighedskontrol + magnetisk kontrol 5 gear drift, 3 minutter til start.
Chat nu

Produktdetaljer

Fried Rice Cooking Machine


Fried Rice Cooking MachineFeatures

1. Stegt ris tilberedningsmaskine har høj effektivitet: En maskine er lig med 3-5 personer og kan arbejde i lang tid.

2.Frit ris madlavning maskine har stor kapacitet: Mere end 5 portioner retter (2,5-3 kg) kan stegt ad gangen, og mængden af ​​stegte retter og ris er større.

3.Frit ris madlavning maskine har pålidelig kvalitetssikring: På samme tid af masseproduktion, er der absolut garanti for kvalitet og smag.

4.Frit ris madlavning maskine har ildkraft hård: Kommerciel høj effekt, høj effektivitet og energibesparelse

5. Stegt ris tilberedning maskine er easytooperate: drejeknap hastighed kontrol + magnetisk kontrol 5 gear drift, 3 minutter til start.

Fried Rice Cooking Machine Tekniske parametre

Kapacitet

2,5-3 kg / tid

Cylinderstørrelse

Diameter 300 mm, dybde 300 mm

spænding

220v 50hz

strøm

5kW

Dimension

430 * 460 * 750 mm

Vægt

36 kg

cooking machine 5

BEMÆRK:

Ved stegning skal stegemaskinen tændes og tændes først, og derefter skal ildkraften tændes igen. Brændkraften bør ikke være for stor (under 3000), når kogemaskinen er varm i det tidlige stadium. Når olien er anbragt i stegemaskinen, skal du være opmærksom på følgende: Sænk grydenes hastighed, før langsomt madlavningsolien fra gryden på væggen, og vend derefter gryden rundt. Særlig opmærksomhed skal rettes mod tørring brænding. Indersiden af ​​gryden er keramisk og holder sig ikke til belægningen af ​​gryden. En cirkel af sort vises efter stegning i et stykke tid. Dette er et normalt fænomen, der ikke påvirker madlavningen. Ildstillingen er i den midterste og nederste del af gryden, ikke i bunden. Derfor er det ikke nødvendigt at justere høj kvalitet under tilberedningsprocessen.

cooking machine 7


Hot Tags: stegt ris madlavning maskine, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide