Ingefær hvidløg pasta Making Machine

Ingefær pasta maskine, ikke kun male ingefær, men også kan hak løg, hvidløg, peanuts mandel, krydderi til pasta eller pulver.
Det er multifunktionelle. specielle design. meget bekvemt.
Du kan finde flere oplysninger Send os en e-mail: sales01juyoumech@outlook.com.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Denne maskine kan bruges til hvidløg, løg og mange andre grøntsager pasta making. Og også den peanut, valnød, tapioka mel grinder. Meget let at betjene, høj effektivitet og mange anvendelser.

Ingefær og hvidløg mase maskine har fordelene ved høj arbejdseffektivitet, praktisk anvendelse og pålidelig kvalitet, vedtager en enestående spiral kutter, og har unikke skæring åben type og bruger den materielle fiber. Den professionelle ingefær og hvidløg pasta maskine har høj hårdhed og sejhed, og bladet er mere holdbare. Sidedækslet er et luftspjæld stil og er nem at bruge. Sønderdeling graden af ingefær hvidløg batcher kan styres ved hjælp af en parabol munden baffel plade, filterplade og materialet poking plade roteres synkront ved høj hastighed, materialet er sat ind i mundingen af materialet, den multifunktionelle hakket vegetabilske mudder maskine og professionel ingefær hvidløg heftige maskinen befinder sig i den faldende.


Når ingefær og hvidløg trykke maskine er roteret i skiver eller strimler af gruppen kniv, som er aksialt krydsede og distribueret, multifunktionelle hakket vegetabilske mudder maskine er skåret i en specifikation kornede drop af en avanceret filterplade og omrøres ved en ringe plade. en afgangsstuds udleder maskine er arrangeret, og professionelle ingefær og hvidløg kæmpende maskinen bruges for at afslutte det hele opskæringen. Maskinen er sammensat af organisk hovedrammen, transmission del, kniv gruppe og så videre. Sætte materialet ind i materielle munden, i løbet af efteråret processen


Tekniske parametre

Kapacitet: 300-500kg/h

Spænding: 220V, 50HZ

Magt: 3kw

Roterende hastighed: 2900r / min

Dimension:70×50×120(cm)


1(001)


Hot Tags: ingefær hvidløg pasta gør maskinen, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like