Jordnødder roterende ovn

Peanut rotary oven er et specialiseret tørreudstyr til jordnødder, sojabønner og andre små og mellemstore kornafgrøder. Det kan bruges af en enkelt maskine eller med forskellige produktionslinjer.
Chat nu

Produktdetaljer

JordnødRotaryOelv

JordnødRotaryOelvIntroduktion:

Peanut rotary oven er et specialiseret tørreudstyr til jordnødder, sojabønner og andre små og mellemstore kornafgrøder. Det kan bruges af en enkelt maskine eller med forskellige produktionslinjer.

JordnødRotaryOelvAnsøgning:

Jordnødder, der drejer sig om jordnødder, anvendes hovedsageligt i fødevareforarbejdningsindustrien, bønner, nødder og korn (såsom jordnødde, mælk hvid ris, kogte krydret jordnødder, melonfrø, mandler, kastanje, kikærter, byg, hasselnød, bred bønne) osv. Til tørring og bages kogte produkter med reduceret vand.

peanut roaster 1


JordnødRotaryOelvArbejdsprincip:

1. Drejning af jordnødder overvinder det elektriske opvarmningsrør som varmekilde, vedtager princippet om roterende bur, varmeledning og varmestråling og er udstyret med en automatisk temperaturkontrolanordning; tager den varme luft som tørremediet og virker varmeenergien på den bagte genstand. Under bageprocessen skubbes det bagte objekt kontinuerligt af fremdrivningsindretningen i buret, danner en uafbrudt cyklus, gør det jævnt opvarmet og sikrer effektiv bagningskvalitet.

2. Tidsstyringsfunktion for denne jordnødderotionsovn: tænd for tidsknappen. Juster regulatoren til det tidspunkt, hvor materialet bages. Når materialet er bagt i ovnen til det tidspunkt, vil alarmlyset alarmere, og controlleren lukkes.

peanut rotary oven 2


Peanut Rotary OvenFeatures:

1. En ny type intelligent elektronisk digital temperaturstyringsenhed bruges til automatisk at styre temperaturen, så de bagte materialer opvarmes jævnt.

2. Jordnøddeovn er udstyret med automatisk løftefunktion med høj grad af automatisering. Det kan gøre bagematerialet automatisk udladet og hældes ud ad gangen.

3. De ristede jordnødder og andre materialer er faste og ensartede i farve.

4. Opvarmningstilstand: elektrisk opvarmning, gasopvarmning og kulopvarmning.


peanut rotary oven 6

Peanut Rotary OvenTechnical parameters:

Model

JY-HKL 100

Kapacitet

100 kg / t

Materiale

Rustfrit stål

Spænding

220v/ 380v

Strøm

18 kw

Vægt

600 kg

Dimension

2450 * 1100 * 1650 mm

Hovedfunktion

Bruges til bagning og tørring af jordnødder

Vi har også en anden model: 2 tønder ovn, 3 tønder ovn, 4 tønderovn, 5 tønde ovn.


peanut rotary oven 00

peanut rotary oven 8


Hot Tags: jordnødde roterende ovn, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide