Produktionslinje for kartoffelchips

Pommes frites er en populær snack lavet af stegte kartoffelchips. Metoden er enkel og nem at bruge. 1. 2. Vask kartofler, skræl og skær. 3. Skær i strimler og læg dem i vand. 4. Kog vandet i gryden og tilsæt kartoffelchips i 3 minutter. 5. Fjern spånerne og afløb. 6. Hæld olien i gryden, olietemperaturen er 60% varm, tilsæt derefter kartoffelchips til frituresteg, frituresteg indtil de er gyldne, fjern og dræn olien. 7. Drys lidt salt og dyp det i tomatsauce.
Chat nu

Produktdetaljer

Teknologisk proces med hurtigfrosne chips produktionslinje


1. Peeling: Kartofler rengøres og skrælles af kartoffelrensnings- og skrællemaskine.

2. Skæring: de skrællede kartofler skæres i spåner af højhastighedschipskæringsmaskine.

3. Rengøring: Skær kartoffelchips i højtryks boblerensemaskine, overfladen af slimet skylles rent.

4. Blanchering: Skyl rene spåner i blanchering maskine blanchering, for at passivate oxidase i chips, forhindre farveforringelse, fremskynde dehydrering.

5. Vandkøling ved stuetemperatur: De blancherede kartoffelchips transporteres til den konventionelle rengøringsmaskine til rumtemperaturkøling.

6. Isvand precooling: den anden isvand precooling af kartoffelchips, temperaturen af kartoffelchips til omkring 15 grader

7. Vibrationsdræning: Efter forkøling kommer spånerne ind i vibrationsafløbsmaskinen for at fjerne overskydende vand.

8. Hurtig frysning: Efter forkøling fryses den hurtigt af hurtigfryseren, og den hurtige frysetemperatur styres under - 36 grader for at sikre, at kartoffelprodukternes centrale temperatur falder under - 18 grader inden for 18 minutter.

8. Emballage: Dybfrosne kartoffelprodukter skal hurtigt pakkes og pakkes.

9. Kølelager: De emballerede produkter opbevares i - 18 °C kølelager.

chips line_3_0107

Produktspecifikationer

001002


Hot Tags: chips produktionslinje, Kina, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, købe, pris, tilbud, høj kvalitet, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide