Tomater Pulping Machine

Tomater pulping maskine bruges mest til at slå frugt og vegetabilsk papirmasse. Det er et ideelt udstyr til fremstilling af marmelade, frugtsaft og grøntsagsjuice.
Tomatmasse maskine er et ideelt udstyr til fremstilling af marmelade, frugtsaft og grøntsagsjuice. Saften i kødet af frugt og grøntsager er adskilt fra huden og frøene.
Chat nu

Produktdetaljer

Tomater Pulping Machine


Tomatpulping Machine Introduktion:

1.Tomat enkelt kanal pulping maskine bruges mest til at slå frugt og vegetabilsk papirmasse. Det er et ideelt udstyr til fremstilling af marmelade, frugtsaft og grøntsagsjuice. Saften i kødet af frugt og grøntsager er adskilt fra huden og frøene. Kødsaften bruges i den næste proces, og huden og frøene behandles som affaldsmaterialer.

2. denne enkelt kanal tomat pulping maskine kan behandle appelsin, kiwifrugt, mulberry, tomat osv.


Tomatpulping Machine Funktioner:

1. Tomatpulpemaskine er automatisk adskillelse af gylle og slagge;

2. Tomatpulping maskine kan kombineres i produktionslinjen, men også produktion af en maskine;

3. Dele, der er i kontakt med materialer, er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket er i overensstemmelse med fødevarehygiejnestandarder.

Tomatpulping Machine Hovedstruktur:

Transmissionssystem, bærende piedestal, ærmeaksel, tønde bagdæksel, papirmasse skive, tønde krop, spline aksel, skærm, skraber (eller visp), frontdæksel på tønde, ramme osv

Tomatpulping Machine Arbejdsprincip:

Motoren drives af kileremmen for at få rotordelene til at rotere ved høj hastighed. Frugten transporteres til slagbjælken med foderkniven i fodringsporten. Under handling af slagbjælken knuses materialet. På grund af centrifugalkraften kommer saften og kødet i materialet (allerede pulpy) ind i den næste proces gennem sigtehullerne på skærmen, og kernen udledes fra slaggeudløbet af slaggeudladningsbladet og realiserer således automatisk adskillelse af papirmasse og slagge.


Tomatpulping Machine Tekniske parametre:

Model

Kapacitet

Spænding

Strøm

Dimension

vægt

DJ1-0.12

120 kg / t

380V

1,5 kW

915 * 570 * 1100 mm

104 kg

DJ1-0.5

500 kg / t

380V

2,2 kW

1200 * 700 * 1100 mm

120 kg

DJ1-2.5

2.5t/h

380V

4kW

1450 * 715 * 1480 mm

265 kg

tomato pulping machine

tomato pulper 3

Hot Tags: tomater pulping maskine, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide