Udvikling af emballage maskiner industrien

- Dec 12, 2018-

Kinas emballage maskiner begyndte sent, fra 70'erne, Beijing Municipal Institute of Commercial Machinery i undersøgelsen af Japans emballage maskiner, afsluttet fremstillingen af Kinas første emballage maskine, efter mere end mere end 20 års udvikling har Kinas emballage maskineri blive en af de ti industrier i maskinindustrien, for den hurtige udvikling af Kinas emballageindustri giver en stærk garanti, Nogle emballage maskiner til at udfylde den indenlandske kløft har været i stand til stort set at opfylde behovene i hjemmemarkedet, nogle produkter har også eksporten.

Importmængden af emballeringsmaskiner i Kina er stort set den samme som den samlede outputværdi, hvilket er langt fra udviklingen i de udviklede lande. I den hurtige udvikling af industrien på samme tid er der en række problemer, på nuværende tidspunkt er Kinas emballageindustrieniveau ikke høj nok. Markedet for emballeringsmaskiner bliver mere og mere monopolistisk, foruden bølgepapningsmaskiner og nogle små emballeringsmaskiner har en vis skala og fordele, andre emballeringsmaskiner er næsten fragmenterede og skalere, især i efterspørgslen efter nogle sæt emballageproduktionslinjer, såsom væske fylde produktionslinjer, drikkevareemballage containere komplette sæt udstyr, aseptiske emballage produktionslinjer mv.

På verdensplan emballager maskiner marked er monopoliseret af flere store emballage maskiner virksomhed grupper, i lyset af udenlandske mærker stærk indvirkning på indenlandske virksomheder bør tage et positivt svar. Ud fra dette synspunkt vokser den globale efterspørgsel efter emballeringsmaskiner med en årlig sats på 5,3%. USA har den største producent af emballageudstyr, efterfulgt af Japan, mens andre større producenter omfatter Tyskland, Italien og Kina. Men den hurtigste vækst i emballageudstyrsproduktionen fremover er i udviklingslande og regioner. Udviklede lande vil drage fordel af at stimulere den indenlandske efterspørgsel og i udviklingslandene til at finde egnede lokale producenter, især i fødevareforarbejdningsanlæg til at investere og levere emballeringsmaskiner og udstyr. Kina har gjort store fremskridt siden tiltrædelsen af WTO, og niveauet af emballeringsmaskiner i Kina er blevet rejst meget hurtigt, og kløften med verdens avancerede niveau er gradvist blevet indsnævret. Med Kinas voksende åbenhed vil Kinas emballeringsmaskiner også åbne det internationale marked yderligere.