Udviklingsstatus af pakkemaskiner i Kina

- Dec 12, 2018-

Stadig med hensyn til salg emballage til fødevarer, nutidens udbredte mest og mest grundlæggende emballage proces metoder har to kategorier, nemlig påfyldning og indpakning. Metoden påfyldning er velegnet til næsten alle materialer og alle former for emballage containere. For flydende, pulver, granulering med bedre fluiditet, hovedsagelig stole specifikt på deres egen tyngdekraft, det er nødvendigt at blive suppleret med en visse mekaniske handling at fuldføre pakkeprocessen. Og for den tyktflydende stærk semi-væske eller større krop af single stykker, sammensatte dele, er det forpligtet til at bruge den tilsvarende ekstrudering, push, pick-up og andre tvangsindgreb.

Til metoden indpakning er forskellig fra det, det er først og fremmest gælder for formen er regelmæssige, der er nok svært stivhed, og kræver en mere kompakt emballage af et enkelt stykke eller forsamling, mere fleksibel plast og dens kompositter (nogle yderligere letvægts paller, liners), ved hjælp af mekaniske handling wrap. I sidste mere end 10 år, har internationale emballageindustrien lagt stor vægt på forbedring af almindelige funktioner og multi-funktionel integration kapaciteter af pakkemaskiner og hele emballagesystem, der giver rettidig og fleksibel produktion, for at markedet kan udvikle en bred vifte af hurtigt skiftende råvarer. På samme tid, baseret på de faktiske behov for rimelig forenkling af emballage og fordel emballage proces metoder, og konstant udforske, naturligvis øge tempoet i deres egen teknologisk innovation. Især med den moderne automatisk værktøjsmaskiner klart synkron udvikling ekkoer, gradvist.

For at etablere et nyt system af pakkemaskiner med diversificeret, universel og multi-funktionel integration, må vi først fokusere på at løse de store problemer for kombinatorisk og mekatronik, som er uden tvivl en vigtig udvikling retning i fremtiden. Mekaniske emballage i stedet for manuel emballage, i høj grad forbedre effektiviteten af emballage, men emballage oversvømmelser er også blevet en vice. Fremtiden kun emballage ikke, pakkemaskiner vil også være rettet mod miljømæssige udvikling. Grønne miljøbeskyttelse er det vigtigste tema i fremtiden.