Prognose for udviklingsmuligheder for emballeringsmaskine

- Dec 12, 2018-

Kinas fødevareemballagevirksomheder er for det meste små, "omfatter" er en af hovedkendetegnene, samtidig med at der tages hensyn til industriens udviklingskrav, gentagen produktion af disse lave omkostninger, relativt bagud procesniveau, nemme at fremstille mekaniske produkter, ca. / 4 af virksomheder i branchen er der et lavt niveau af gentagne produktionsfænomener.

Dette er et stort spild af ressourcer, hvilket resulterer i forvirring på markedet for emballeringsmaskiner, hvilket hindrer udviklingen af industrien. De fleste virksomheder i den årlige output værdi mellem millioner af yuan til 10 millioner yuan, mindre end 1.000.000 renminbi af virksomheder er stadig meget.

Næsten 15% af virksomhederne konverterer eller fejler hvert år, men en anden 15% af virksomhederne tilslutter sig industrien, ekstremt ustabil, fænomenet hæmmer stabiliteten i udviklingen af industrien. Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi har fremkomsten af en række fødevarer, akvatiske forarbejdningsprodukter, fødevareemballeringsteknologi og udstyr fremført nye krav. Maskiner emballage maskiner konkurrence bliver stadig hårdere, fremtiden for fødevarer emballage maskiner vil samarbejde med industriel automatisering, fremme det samlede niveau af emballage udstyr til at forbedre, udvikling af multifunktionelle, høj effektivitet, lavt forbrug af mademballage udstyr.