hvordan man laver sort hvidløg

- Mar 15, 2021-

                       hvordan man laver sort hvidløg

Med frisk rå hvidløg, med huden i høj temperatur og høj luftfugtighed i gæringsboksen i den naturlige gæring på 60 til 90 dage.

Nogen gør det derhjemme. Sådan gør du:

Sæt den rene friske hvidløg med hud i husstanden elektriske ris komfur, og læg det i varmebevarelse tilstand for omkring 10 ~ 15 dage.

En anden måde at gøre det på:

1. Placer hele, unpeeled hvidløg i en ren beholder.Beholdere kan være af ethvert stof, så længe de er sikre og modstandsdygtige over for høj temperatur og skal være store nok til at holde al hvidløg.

2. Dæk beholderen med sølvpapir.Forsegl det så tæt som muligt for at forhindre forurenende stoffer i at komme ind og for at forhindre for meget af hvidløgslugten i at drive væk.

3. Placer den indpakkede beholder i ovnen ved ca. 60 grader Celsius.Du kan også bruge en ris komfur til at holde det varmt (der er kun nogle ris komfurer i Kina, der kan holde det på 60 grader Celsius) eller bruge andre maskiner, der kan holde det ved en konstant temperatur.Bare sørg for, at temperaturen forbliver mellem 55 og 65 grader Celsius, og at den ikke slukkes automatisk.

4. Lad hvidløg gære i beholderen i 40 dage.Lad gære i 10 dage før servering. For de bedste resultater, bør du vente hele 40 dage.På det tidspunkt vil hvidløgsklyven være en mørk farve, lidt blød og sød.

Tip: Brug hele, buttet hvidløg, unpeeled og fri for mugne pletter.Fordi gæring kræver hvidløg af høj kvalitet, er det bedst at bruge den bedste hvidløg, du kan finde.

At holde ovnen varm i 40 dage er ikke kun spild af elektricitet, men også det vigtigste er at være opmærksom på sikkerheden, læg ikke brændbare varer i nærheden af ovnen.

Det er bedst at bruge glas eller keramiske beholdere i stedet for plast, da hvidløg kan lugte og kemikalier fra plast kan komme ind i hvidløg.