Hvordan man laver sort hvidløg og dens ernæringsmæssige værdi

- Nov 16, 2020-

Hvordan man laver sort hvidløg og dens ernæringsmæssige værdi


Smagen er blød, sød og sur uden stimulering. For at holde meget fugt i hvidløg holdes den fugtig under hele produktionsprocessen, og dens udseende ligner konserveret frugt. Dette skyldes, at efter lang tid med gæring og modning nedbrydes proteinet i hvidløg i aminosyrer, kulhydrater nedbrydes til fruktose, og alliin indeholdt i hvidløg bevares fuldstændigt.


Sort hvidløg er lige så blød som gelé efter at have spist, og den har ingen unik lugt efter at have spist rå hvidløg. På samme tid vil det ikke forårsage uønsket stimulering af mave-tarmkanalen


Allicin indeholdt i sort hvidløg har bredspektret antibakteriel virkning, som kan dræbe snesevis af populære vira og patogene mikroorganismer. Allicin er den vigtigste bakteriedræbende komponent og en hvid olieagtig flydende&"; propylensulfid GG"; [(CH2CH2 H2) 2S] er også en slags hvid olieagtig væske. Selv hvis den er fortyndet 100.000 gange, kan allicin stadig dræbe tyfusbacillus, dysenterybacillus og influenzavirus på et øjeblik. De flygtige forbindelser, ekstrakter og Allicin af sort hvidløg kan naturligvis hæmme eller dræbe mange patogene bakterier in vitro. Disse svovlforbindelser har også stærk hæmning og dræbende virkning på ødelæggelsessvampe, og deres virkningsintensitet svarer til eller endnu stærkere end kemiske konserveringsmidler benzoesyre og sorbinsyre, som er en af ​​de stærkeste antibakterielle aktiviteter i naturlige planter.

De vigtigste sundhedsfunktioner af sort hvidløg er som følger

1. Sterilisering og antiinflammation:

2. Antitumoreffekt: 1

3. Forebyggelse af hjerte-kar-og cerebrovaskulære sygdomme:

4. Fremme hårvækst:

5. Forbedre immunforsvaret

6. Anti aldring:

7. Hjerne og intelligens

8. Ernæringsmæssig effektivitet:

9. Leverbeskyttelse:

10. Juster blodsukkerniveauet:

11. Sort hvidløg kan helbrede AIDS sekundær infektion

12. Sort hvidløg kan reducere risikoen for prostatakræft.