Kendskab til køb af tætningsmaskine

- Dec 12, 2018-

Efter at produktet er lagt i emballagebeholderen for at gøre produktet forseglet og konserveret for at opretholde produktkvaliteten for at undgå produkttab, skal emballagebeholderen være forseglet. Denne operation er færdig.

Henviser til det maskineri, der forsegler beholderen, efter at emballagebeholderen er pakket med produktet. Der er mange materialer til fremstilling af emballagebeholdere, såsom papir, plast, glas, keramik, metaller, kompositter osv., Og emballagebeholderens form og fysiske egenskaber er også forskellige, derfor er brugen af forseglingsform og forsegling Enheden er ikke den samme.

Generelt i overensstemmelse med emballagematerialets mekaniske egenskaber kan den opdeles i følgende to kategorier:

(1) Fleksibel beholderforseglingsanordning Fleksible beholdere er taskebeholdere fremstillet af fleksible materialer som papir, plastfilm, kompositfilm mv.

Forseglingen af denne type beholder er meget forskellig fra den, der fremstilles og påfyldes af tasken, som sjældent anvendes uafhængigt, og dens tætningsindretning er ikke den samme på grund af materialets forskel.

① Papirposen forseglingsenhed.

Til papirmaterialer anvendes det generelt ved forseglingen af klæbemidlet og påføres derefter mekanisk trykforsegling.

② plastfilm taske og komposit film taske forseglingsanordning.

Mange plastmaterialer har god varmeforsegling, med denne type plast fremstillet af plastposer eller kompositposer, der sædvanligvis anvendes i tætningen direkte opvarmet og påført mekanisk tryk, så dens fusionstætning.

(2) Stiv beholderforseglingsmaskine

Stiv beholder refererer til beholderen efter formning sin form er ikke let at skifte beholderen, dens tætning bruges mere i forskellige former for låg, der almindeligvis anvendes i følgende kategorier.

① svingdæksel. Dette dæk er bearbejdet forud for den indre tråd, og tråden har et enkelt hoved eller et langt punkt. Hvis flasken hovedsagelig anvendes med enkelthovedtråde, er dåseflasker hovedsagelig lavet af lange tråde. Maskinen er fastgjort til munden af beholderen ved at dreje omslaget og trykke på det.

② rullende linjer. Omslaget er hovedsageligt lavet af aluminium og er ikke gevindskruet på forhånd. Det bruges til at rulle aluminiumsdækslet med en rulle for at få det til at virke præcis det samme som den gevindformede form af flaskens mundtråd og forsegle beholderen. Dette låg i forseglingen vil være langs nederdelen omkring indrykkelsesafbryderen og kan ikke genoprettes, så også kendt som "tyverisikring". Denne maskine bruges hovedsagelig til højkvalitetsvæske, emballage til drikkevareforsegling.