Emballeringsmaskinens proces

- Dec 12, 2018-

Automatisk bagging emballage maskine er det mest avancerede og mest automatiserede produkt i termisk krympning emballage maskine udstyr. Dette produkt er egnet til filmforsegling og termisk krympeemballage. Automatisk varmekrympning Emballeringsmaskine kan automatisk sende film, og derefter automatisk bagagefremstilling, overfladeudjævning, tætningsfilmemballage, pakning med varmekrympning, afsluttet en gang. Skrot kan genbruges på samme tid. Automatisk skærekniv til varmekrympning til den termostatiske type speciallegeringsmateriale til POF-membranforseglingen Chet System. Fræseren er kendetegnet ved en finere tætningslinie og antiadhæsion. Desuden kan den automatiske varmekrympepakningsmaskine i betragtning af den forskellige emballageform indstilles i et bestemt område uden at erstatte slibemiddelet. Samtidig kan man manuelt indstillede dele også have varmekrympning ovnstemperatur og varmekrympning emballagehastighed. Produktet er meget udbredt inden for lægemidler, fødevarer, papirvarer, kosmetik, elektroniske produkter, legetøj og andre områder.

Først indstilles opvarmningstiden til emballagen. Efter tryk på den manuelle eller automatiske knap har rackcylinderens magnetventil den elektriske udgang for at skubbe gearet, kæden kører kæden, på dette tidspunkt er bagklappens bageste position tæt på kontakten frakoblet.

Når rackcylinderen løber til det øvre stoppunkt, er rackcylinderens forreste position tæt på omskifterstyringen, og ovncylinderens magnetventil er elektrisk udgang.

Når ovncylinderen løber til det øvre stoppunkt, begynder timeren (se fig. Nedenfor) at forsinke og rackcylinderens magnetventil er ude af drift. I slutningen af timingen er ovncylinderens magnetventil slukket.