Hvorfor bruger poseemballagemaskinen vandret emballage?

- Sep 25, 2020-

Hvad er fordelene ved at bruge vandret emballage til taskeemballagemaskinen? I dag i emballageindustrien er realiseringen af ​​intelligent emballageproduktion, hvad enhver virksomhed kæmper for at bruge. Emballeringsmaskinen til posefodring, der vedtager vandret emballage, er utvivlsomt mere praktisk og funktionel i emballeringsmaskiner, fordi den allerede findes i mange områder som mad, krydderier, medicin, kemisk industri osv. Har fået opmærksomhed og anvendelse. Skønt den automatiske emballeringsmaskine til posefodring vil være drevet af høj markedsefterspørgsel i lang tid, vil den altid ledsages af en række ulemper og bagudgående produktionskoncepter under udviklingsprocessen. Dette kræver automatiske emballeringsmaskiner til posefoder. Producenter af emballagemaskiner fremskynder fortsat tempoet i innovation og omformer sig selv.

Fuldautomatisk emballeringsmaskine med posefodring er en af ​​de tidlige startindustrier i emballageindustrien, men der er mange industrielle ulemper. Ifølge statistikker er de fleste indenlandske producenter af automatiske emballeringsmaskiner til poseemballage små i skala, og der er mange producenter, der ignorerer udviklingskrav og gentagne gange producerer mekaniske produkter, der er billige, teknologiske bagud og nemme at fremstille.

Dette er ikke kun et stort spild af ressourcer, men det medfører også forvirring på markedet for fuldautomatiske posepakningsmaskiner, hvilket alvorligt hindrer den normale udvikling af fuldautomatiske posepakningsmaskiner. De direkte konsekvenser af disse ulemper er det nuværende marked Automatisk posefoderemballageudstyr til maskiner kan ikke imødekomme virksomhedernes og forbrugernes behov.

De fleste avancerede emballageudstyr er afhængige af import, fordi mange producenter ikke engang har uafhængige forsknings- og udviklingsmuligheder, endsige innovation. For at nå de langsigtede udviklingsmål for fuldautomatiske emballeringsmaskiner til posefoder og for at gøre hjemmelavede fuldautomatiske emballeringsmaskiner med posefodring mere konkurrencedygtige på markedet er det nødvendigt at slippe af med den traditionelle udviklingsmodel og opsummere en moderne overlevelsesudviklingslov.

Traditionelle fuldautomatiske emballeringsmaskiner til posefodring indfører for det meste mekanisk kontrol, men med den stigende forbedring af emballagebehandlingsteknologien øges kravene til fuldautomatiske emballeringsmaskiner med posefodring, og det originale kontrolsystem har ikke været i stand til at imødekomme behovene hos udvikling. Disse avancerede teknologier såsom automatisering og elektromekanisk integration skal bruges til at ændre den samlede ydeevne for den automatiske emballeringsmaskine til posefoder.

Kun ved at forbedre den samlede ydeevne for den automatiske emballeringsmaskine til posefoder, kan udstyret være i stand til at gøre en forskel i de faktiske anvendelser.

Ikke kun det, den vandrette posefodringsmetode, der er vedtaget af posetypeemballagemaskinen, gør det muligt for poselagringsenheden at opbevare flere emballageposer, hvilket forbedrer effektiviteten af ​​posesplitning og posepåfyldning, og dette reducerer også affaldshastigheden betydeligt. og forseglingen er smuk, den er fast og pålidelig og forbedrer produktets kvalitet