Produktionslinie til ansigtsmaske

Maske produktionslinje er flerlags non-woven klud gennem varmpresning, foldedannelse, ultralydssvejsning, affaldsfjernelse, øre med næsestangsvejsning og andre processer til fremstilling af en række forskellige masker med en bestemt filtreringsydelse, maskeudstyr er ikke et enkelt maskine, det har brug for samarbejde med flere maskiner for at gennemføre en række forskellige processer.
Chat nu

Produktdetaljer

Ansigtsmaske produktionslinje

Introduktion

Ansigtsmaskeproduktionsmaskine bruges hovedsageligt til automatisk formning af flad ansigtsmaske: hele rullen med klud drives af rullen efter afvikling, og kluden foldes automatisk ind og indpakkes; næsestrålen trækkes og afvikles af hele rullen, skæres i en fast længde og importeres derefter til den indpakket klud, og de to sider svejses til forseglingen gennem ultralydssvejsning og forsegles derefter sideværts med ultralyd, og skæres derefter og formes af fræseren; masken transporteres til maskenes to ørebælter gennem samlebåndet til svejsestation, den endelige maske dannes ved ultralydssvejsning; når masken er lavet, transporteres den til den flade båndlinie til opsamling gennem samlebåndet.

Feature

1. Hele maskinen vedtager aluminiumslegering, smukkere og stærkere.

2. Produktionen af ​​ansigtsmasker har høj stabilitet.

3. Produktionen af ​​ansigtsmaske inkluderer to outputlinjer, høj output.

4. Fuldautomatisk ekstern ørering plet svejsning kan spare arbejde ved at fremstille maskeplade og eksterne ørering plet svejsninger. Når det ikke-vævede materiale er brugt op i produktionsprocessen, kan maskinen stoppe automatisk.

Tekniske parametre:

Model

JY

Kapacitet

100-120 stykker / m

spænding

220v

Maskinstørrelse

6500 * 4500 * 1900 mm

Masksize

17. 5 * 9. 5 cm

strøm

9 kw

Maskinens vægt

1700 kg

mask production

Hot Tags: ansigtsmaske produktionslinje, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like