Flat Face Mask Making Machine

Fuld automatisk flad ansigtsmaske, der fremstiller en maskine, kan producere 1-3 lag af ikke-vævet kropsmaske, tykkelsen af ​​masken kan justeres inden for et bestemt interval, og længden på næselinien kan justeres vilkårligt, hvilket kan producere maske med enkelt og dobbelt næselinie.
Chat nu

Produktdetaljer

Flad ansigtsmaske fremstiller maskine

Feature

1.Fuld automatisk maskine til fremstilling af ansigtsmaske kan producere 1-3 lag non-woven body mask, tykkelsen af ​​masken kan justeres inden for et bestemt interval, og længden på næselinien kan justeres vilkårligt, hvilket kan producere maske med enkelt og dobbelt næselinie.Gummibåndet på indpakningslinjen anbringes i transportbåndkassen. Gummibåndet i begge ender af masken transporteres og forskydes automatisk. Svejsningen er fast. Det udstyr, som punktbåndet udfylder af maskinen på én gang, har høj ydelse, lav afvisningshastighed og let betjening. Udseendet er lavet af aluminiumslegering.

2. Maskenes output er fra transportbåndet, hastigheden er justerbar, output er pæn, produktkvaliteten er stabil, betjeningen er praktisk, og produktionseffektiviteten er høj.

3. All aluminiumsprofilmaskinen er ren og smuk uden svejsning eller maling. Menneskelig maskine interface berøringsskærm kontrol, indbygget tid, total output, output af dagen, indstille antallet af automatisk alarm og nedlukning, digitale taster til at justere filmhastigheden.

4. Masken er fuldt dannet ved ultralydssvejsning med overlegen ydeevne, højhastighedsafskæring og plettsvejsning.

Fordele

1. Fuld automatisk produktion af ansigtsmaske lineadopts aluminiumslegering struktur, smukkere og stærkere.

2. Full automatisk produktionslinje for ansigtsmaske har høj stabilitet.

3. Kolleger af fuldautomatisk ekstern svejsemaskine til ørespot fremstiller maskeplade og ekstern svejseplads, som kan spare arbejdskraft. Når det ikke-vævede materiale er opbrugt i produktionsprocessen, kan maskinen stoppe automatisk.

Tekniske parametre

Model

JY

Kapacitet

100-120stk / min

Ansigtsmaske størrelse

standard

Spænding

220V

Strøm

10 KW

Vægt

1700 KG

Dimension

9000 * 3600 * 1800 MM


Hot Tags: flad ansigtsmaske fremstiller maskine, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide