Kødfoderblander

1. kødfoderblander er en almindelig blandeanordning til kødforarbejdningsindustrien. Formålet med kødfoderblander er at have en række ikke-standardiserede korn og andre materialer i henhold til kravene i blandingsprocessen.
2. kød mad fyld mixer maskine har særlig omrøring, kan blande materiale jævnt og højt volumen.
3. kød mad fyld mixer maskine har tre lag forsegling beskyttelse for at gøre maskinen længere levetid og let at rengøre.
Chat nu

Produktdetaljer

Kødfoderblander


Introduktion til kødfoderblanding

Kød madfyldning blandemaskine er et nyt produkt, der er omhyggeligt udviklet af vores fabrik efter omfattende markedsundersøgelser og absorberende egenskaberne ved forskellige typer maskiner i ind- og udland. Det er velegnet til blanding af materialer i kantiner, hoteller, fødevareforarbejdningsanlæg og andre enheder i colleges og universiteter og kan også bruges af farmaceutiske og kemiske råvarefabrikker til at justere råmaterialer.

meat mixer

Kød mad fyld mixer funktion

1. kød madfyldning blandemaskine har funktioner med høj effektivitet, høj blandingshastighed, automatisk afgangsmateriale.

2. kød madfyldning blandemaskine har særlig omrøring, kan blande materiale jævnt og højt volumen.

3. kød madfyldning blandemaskine har tre lag forseglingsbeskyttelse for at gøre maskinen længere levetid og nem at rengøre.

4. kød mad fyld blanding maskine kan få materialet til at dreje 90 °.

5. kød mad fyld blanding maskine kan bruges til granulat, pulver, pasta, papirmasse materialer, kan få dem til at blande godt. Denne blandemaskine kan lave positiv og negativ rotation.

mixer details

Kød mad fyldning mixer struktur funktion

1. kød mad fyld mixermachineis hovedsageligt sammensat af ramme, transmission del, tragt, mixer og elektrisk kontrol del.

2 Transmissionsdelen drives af kæde med stabil transmission og lav støj. Materialekontaktdelen er lavet af rustfrit stål. I tråd med de nationale sundhedsstandarder.


Kødfødevarer Fyldemixer Tekniske parametre

Kapacitet

60L / tid

Strøm

1,5 kW

Spænding

220v / 50Hz

Rotaryhastighed

78r / min

Vægt

135 kg

Dimension

775 * 550 * 910 mm

5

Hot Tags: kød mad fyld mixer, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide