Meatball Making Machine

Kødboldfremstillingsmaskine kan producere forskellige sprøde, seje og elastiske svinekugler, fiskeboller, oksekugler, kyllingeboller osv. Det er velegnet til individuelle processorer, catering, gryderetter og madfabrikker.
Chat nu

Produktdetaljer

Meatball Making Machine

frikadelleAt gøre MachineIntroduktion:

1. Kødboldfremstillingsmaskine er generelt sammensat af kødslibemaskine, slåmaskine og støbemaskine. I følge kødet fra kødboller deles juling i højhastighedsslagende maskine og langsomt slående maskine.

2.For at lave svinekød som et eksempel skal først papirmasse kød renses op gennem kødkværnen til kødstykker. Læg det derefter i en højhastighedsslagmaskine og slå den til hakket kød. Endelig anbringes det i støbemaskinen for at fremstille en rund genstand.

Meatball Making Machine Anvendelse:

1. Kødboldfremstillingsmaskine kan producere forskellige sprøde, seje og elastiske svinekuglekugler, fiskekugler, oksekødkugler, kyllingeboller osv. Det er velegnet til individuelle processorer, catering, gryderetter og madfabrikker.

2. Kødboldfremstillingsmaskiner er udstyret med formstørrelser i tre størrelser, som er 16mm, 18mm og 22mm. Hvis du har brug for andre størrelser, kan vi også bestille 11 ~ 30mm

Meatball Making MachineFeature:

1. Kødboldfremstillingsmaskine er kompakt i struktur og enkel i brug.

2. Kødboldfremstillingsmaskine vedtager international mærke ren kobbertrådmotor, hele maskinen er lavet af rustfrit stål i fødevarekvalitet og den dannende del er lavet af rent kobber.

3. Kødboldfremstillingsmaskine er udstyret med kødboldforme i forskellige størrelser og giver opskrift på fremstilling af kødboller.

meat ball 3

Meatball Making MachineTechnical parameter:

Model

JY-XJT-604

Kapacitet

200-300kg / h

Kødkuglvægt

8-25 g / stk

Spænding

220V 50 HZ

Strøm

0.75KW

Vægt

80 kg

Dimension

680 * 380 * 120 mm

Hot Tags: kødboldfremstillingsmaskine, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like