Årsag til og behandling af funktionsfejl i automatisk pilleemballagemaskine

- Feb 24, 2021-

                                            

  • Årsag til og behandling af funktionsfejl i automatisk pilleemballagemaskine


Med fremkomsten af automatisk pellet pakning maskine, ikke kun forbedre virksomhedernes arbejdseffektivitet, men også reducere lønomkostningerne. For at kunne arbejde bedre, følgende Xiaobian for at give dig populærvidenskab om de almindelige fejl og løsninger i automatisk partikelemballagemaskine.

1. Farvekalibreringspositionsfejl: Årsagen er, at der kan være en stor fejl i skæreposeretningen under driften af den automatiske partikelemballagemaskine, og afstanden mellem farvestandarden og farvestandarden er for stor, hvilket fører til dårlig kontakt med farvekalibreringspositionen og ude af kontrol over fotoelektrisk sporingskompensation. Behandlingsmetode: Juster først retningen af den fotoelektriske switch fra bunden, hvis ikke, og rengør det derefter, emballagematerialet vil blive stukket ind i styrepap, justere retningen af styrepap, så lyspunkts- og farvesymbolerne falder sammen.

2. Papirfodringsmotoren roterer eller roterer ikke ud af kontrol: Årsagen er, at startkondensatoren er beskadiget under drift, papirfodringsmotoren kan sidde fast, eller motoren kan blive beskadiget og rulle ukontrolleret. Behandlingsmetode: Kontroller først, om betjeningshåndtaget sidder fast, om kondensatoren er beskadiget, og om sikringen er defekt, og derefter i henhold til inspektionsresultaterne for at se, om den skal udskiftes.