Hvordan vælger jeg en passende hakemaskine?

- Dec 12, 2018-

1, Skærebearbejdningsområde: Først vil være deres egen behandling af produktet for at matche den tilsvarende skæremaskine;

2, skære maskinens behandlingskapacitet: Ifølge mængden af behandling for at matche den tilsvarende maskine.

3, skære maskine forarbejdning form og størrelse: Ifølge skæremaskinens funktion at købe, kan hver maskine skære ud forskellige former for grøntsager.

4, skære maskine krop materiale: Zui godt udvalg af 304 rustfrit stål materiale, relativt ren og sanitær, og ikke let at ruste, i tråd med brugen;

5, lytte til motor rotation lyd, køb af skære maskine, købmænd vil generelt være forbundet til magt test, denne gang kan du være opmærksom på øret for at lytte til lyden af motoren er skarp, hvis ikke skarp, hvilket indikerer, at motoren, at blokken har et problem, vil Zui sandsynligvis være en dårlig rotorsmøring.

6, se på skærebearbejdningsbæltet, en god skæremaskine, transportbåndet skal være fremstillet af PTE-ikke-giftige materialer, ellers vil det blive overført til ingredienserne forårsaget af gentagen forurening eller endog noget underordnet forretning med ringere materialer fremstillet af skære maskine transportbånd, vil også føre til madforgiftning, så det skal være forsigtigt, metoden til beslutning er også meget enkel, det er kun et ord: lugt! Lugt der er ingen lugt, generelt er der ingen lugt basale vil ikke have nogen problemer, der er en dårlig lugt må ikke købe, måske købmanden fortalte dig, at hele skærmen transportbånd har en smag, men vær sikker på at han er lyver for dig! Et godt materiale er umuligt at smage.