Vedligeholdelse af grøntsagsskærende maskine

- Dec 12, 2018-

1, kantine skæreautomatik før drift, til kantine skæremaskinen placeret i vandret jord for at sikre, at maskinen er placeret glat, for at sikre, at stikkontakten er god, ingen losning, ingen vandspor.

2, kontroller om der er fremmedlegemer i den roterende cylinder eller transportbåndet, hvis der er et fremmedlegeme skal ryddes op for at undgå mulige skader forårsaget af værktøjet.

3, drift justering i henhold til den nødvendige behandling af opvasken til at vælge forarbejdningstilstand, fra hjertet af maskinen bruges til melon og kartoffel hårde retter skiver, lodret kniv del kan være grønne grøntsager eller skåret stykker, forarbejdet til forskellige specifikationer af blokke , ding, diamant og andre former.

4, montering af vertikal kniv første drejning, justerbar excentrisk hjul, så knivholderens linie til det næste dødpunkt og derefter gøre knivholderen op 1-2 mm, så den vertikale kniv og transportbåndet kommer i kontakt med fastgøringsmøtrikken, den vertikale knivfastgørelse i knivholderen, hvis knivholderens løftehøjde er lille, kan grøntsager have en kniv, hvis knivholderens løftehøjde er for stor. Kantine skæremaskin sparer ikke kun lønomkostningerne, men kan også helt sige farvel til hånden grøntsager fra det kedelige arbejde til et afslappet arbejdsmiljø, kantine skæreautomat til din karriere for at tilføje nye farver, reducere omkostningerne, forbedre effektiviteten og hurtig udvikling.