Frugtsaft Uv Sterilisator

Frugtsaft uv sterilisator kan bruges til at sterilisere luften og genstande. Udbredt i hospitals-, mad-, te- og mad- og drikkevareemballageudstyr, fødevarefabrik, kosmetikfabrik, drikkevarefabrik, mælkefabrik, bryggeri, bageri og fryser. Og kan forlænge produkternes holdbarhed.
Chat nu

Produktdetaljer

Frugtsaft uv sterilisator


Introduktion:

UV steriliseringsmaskine kan bruges til at sterilisere luften og genstande. Udbredt i hospitals-, mad-, te- og mad- og drikkevareemballageudstyr, fødevarefabrik, kosmetikfabrik, drikkevarefabrik, mælkefabrik, bryggeri, bageri og fryser. Og kan forlænge produkternes holdbarhed.

Fungere:

1. Med 16 sæt ultraviolet UV sterilisering specielle rør, sterilisering i alle retninger. Ensartet fordeling i ovnen op og ned de fem, tre, omkring hver sterilisering ingen død Vinkel på 360 grader alle stærke antiseptiske effekt.
2. Der kan en UV-reflektor (indvendig boks spejl rustfri stålplade), produktet gennem steriliseringen, i høj grad forbedre udnyttelsesgraden på op til 90% UV-lys.
3. Hver gruppe bakteriedræbende lampe kan adskille kontrol, øge UV-ultraviolet lampe justerbar vinkeljusteringsanordning, topværdi på 254 nm, steriliseringseffekt er det bedste produkt at forblive under steriliseringslampen 1-3 minutter.
4. Udstyret med automatisk timer, kan til enhver tid overvåge brugtiden af rørene, bekvem lampeudskiftning.

5.Denne UV-fødevaresterilisator er en lukket kabinetanordning bestående af sterilisatortrommel, elektronisk kontrol og kabinetkrop.

6.UV nødder steriliserings maskine er lavet af fremragende rustfrit stål, der har en høj refleksionshastighed af UV og giver ingen forurening under dets brug, i overensstemmelse med hygiejnekravene i fødevareindustrien.

7. Inden i tromlen er UV-lampe og kvartsglasrør.

8.Baser på den nyeste teknologi, for at skabe en høj effektiv desinfektionsenhed til drikkevand, udviklede vi UIV-serien LED uv-sterilisator

9. Bred kapacitet til at nå forskellige applikationer inden for industri og marine områder.

 

Tekniske parametre:

Maskinlængde: 2000m

UV arbejdsområde: 1000m

input arbejdsområde: 400mm

udtag arbejdsområde: 400mm

indløbs- og udløbshøjde: 200 mm (justerbar)

indløbs- og udløbsbredde: 500 mm

transportør afstand til gulv: 750 + -50 mm

total effekt: 1,5kw

bæltehastighed justerbar rækkevidde "0-5m / min

transportorkraft: 800w

hastighedsregulator effekt: 500w

Udstødningsventilator: CY-125 type

PA: 50A et sæt

spænding: 220v 50hz

i


Hot Tags: frugtjuice uv sterilisator, Kina, leverandører, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like